BLOG PRESTAHOVANY SEM

David Henrie - Životopis

22. listopadu 2009 v 15:41 | Leo151Cole
David Henrie



Celé meno : David Citaon Henrie
Profesia : Herec
Dátum narodenia : 11.7.1989
Znamenie : Rak
Miesto narodenia : L.A. , California (Amerika)
Zaújimavosti :
- keď mal 2 roky presťahoval sa do Arizony
- v súčastnosti veľmi rád hrá hokej
- rád si pozrie dobrý film s priateľmi
- v súčastnosti pracuje pre Disney Channel a hrá Justina Russa vo filme Wizards of Waverly place
- jeho oblúbení herci sú Al Pacino,Robert DeNiro,James Dean,Sean Penn a Russel Crow
- miluje herectvo

Filmografia :

Ako herec :
2009 - Dadnapped rola:: Wheeze
2009 - Wizards of Waverly Place: The Movie rola:: Justin Russo
2007 - Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) rola:: Justin Russo
2005 - How I Met Your Mother ("How I Met Your Mother") rola:: Son
2004 - Vražda v Hollywoodu (Hollywood Mom's Mystery, The) rola:: Oliver Palumbo
2004 - The Kindness of Strangers rola:: Sniffly
2003 - Prázdniny v Arizoně (Arizona Summer) rola:: Bad
2003 - Oživlá monstra (Monster Makers) rola:: Danny Burke
2003 - That's So Raven rola:: Larry

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 misulka misulka | E-mail | 7. ledna 2010 v 19:37 | Reagovat

je v pohodeee :-D  :-D  :-D  :D  :D  :D

2 alexia vargova alexia vargova | 17. ledna 2010 v 16:48 | Reagovat

david henrie je pekny...:) :-D

3 smudlinka95 smudlinka95 | E-mail | 30. ledna 2010 v 18:22 | Reagovat

ahojky henrie je upa nejvíc hezkej :) ale chtela jsem se zeptat jestly nevíte kde se daj sehnat ty filmy jinak hezkej blog ( pls. pište na mail )   8-) dík :)

4 merry merry | 31. ledna 2010 v 17:00 | Reagovat

davidhttp://sh.blog.cz/ublog/emoticons/smile.gif henrie je krajsi ako zac efron

5 vevuskinacicuska vevuskinacicuska | E-mail | 5. února 2010 v 20:00 | Reagovat

ja ho milujem  :-D  :-P  :-x

6 Viktória Szabóová Viktória Szabóová | E-mail | 4. dubna 2010 v 21:39 | Reagovat

I LOVE YOU DAVID HENRIE (inlove)

7 Viktória Szabóová Viktória Szabóová | E-mail | 4. dubna 2010 v 21:39 | Reagovat

I LOVE YOU DAVID HENRIE

8 kiki9914 kiki9914 | E-mail | 9. dubna 2010 v 21:15 | Reagovat

david henrie je krasny :-)

9 disney-channel-is-star disney-channel-is-star | E-mail | Web | 18. dubna 2010 v 20:52 | Reagovat

milujem te davide :-)  :-)  :-)  :-)  ;-)  ;-)

10 jakub jakub | 21. dubna 2010 v 19:49 | Reagovat

selena+david :-D

11 jakub jakub | 21. dubna 2010 v 19:50 | Reagovat

super 8-)

12 aja aja | E-mail | 6. června 2010 v 15:54 | Reagovat

I LOVE YOU DAVID HENRIE !!! :-D

13 tomas tomas | E-mail | 2. října 2010 v 17:44 | Reagovat

Si borec :-D

14 veronika veronika | 28. prosince 2010 v 9:38 | Reagovat

i love you david O_O

15 naty naty | E-mail | 25. ledna 2011 v 21:08 | Reagovat

cawicek koceny ja dawida zerem mi mame w okoli jedneho dawida a on je oproti henrimu nula :-) 8-)  :D  :-P  :-)  :-D I LOWE DAWID :-)

16 alex alex | 22. května 2011 v 15:38 | Reagovat

:-) :-(  ;-)  :-D  8-O  8-)  :-?  :-x  :-P  :-P  :-P  :-|  :-!  ???  :D  [:tired:]  O_O

17 VIKI VIKI | E-mail | 6. srpna 2011 v 15:31 | Reagovat

SI NAJKRAJSI CHALAN NA SVETE

18 alex alex | 4. prosince 2011 v 23:19 | Reagovat

si velki frajer 8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-) naj krajsi :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
free counters